Miniature Pinscher hunderase

Miniature Pinscher rasebeskrivelse

Denne rasehunden kjennetegnes ved høy IQ sammenlignet med mange andre raser. Mentale utfordringer bør derfor inngå i den daglige aktiviteten.

Miniature Pinscher røyter noe. Enklere pelsstell er en av flere fordeler med denne rasen.

Miniature Pinscher er en rase det kan være en fornøyelse å trene, men individuelle forskjeller betyr også mye. Miniature Pinscher er aktpågivende og kan utmerke seg innen trening. Energi og overskudd er synonymt med denne rasehunden, og den blir alltid med på en tur ut i frisk luft. Rasen setter pris på trening, men er ikke like krevende som mange andre raser.

Noen hunder kan være litt reserverte og skeptiske til ikke-familiemedlemmer, men her eksisterer stor variasjon innad i rasen. Aggresjon mellom hunder forekommer blant alle raser, men er kanskje en litt større tendens hos miniature pinscher enn mange andre raser. Rasen regnes som en av de mer barnevennlige hunderaser, men glem ikke: Små barn skal aldri være alene med hunder. Noen hevder at barnevennlige hunderaser ikke finnes - det finnes bare barnevennlige hunder. Valper har en tendens til å leke-bite, og dette kan forstette i voksen alder hvis man ignorerer problemet.

Enkelte har hevdet at denne rasehunden bjeffer mer enn andre raser, men dette kommer nok også mye an på hunden. De er mer varsomme for kulde enn mange andre raser, og bekledning om vinteren og høsten kan være nødvendig. Liker du lek og morro? Det gjør også disse hundene! Rasen kan godt bo i leilighet i byen.

Miniature pinscher utseende: Miniature Pinscher er en spennende rase har kort pels, og et utseende som vil bli lagt merke til.

Helse: Miniature Pinscher sine helse varierer og kan variere mellom individer. Helseproblemer som kan forekomme inbefatter epilepsi, fedme, ordinære lidelser og andre sykdommer og helseproblem.

Annet om miniature pinscher: Miniature Pinscher stammer fra Tyskland. Rasen er svært populær og derfor finnes også mange annonserte valper på Finn. Andre betegnelser på rasen er zwergpinscher. Amerikansk hunderasenavn på miniature pinscher er åpenbart miniature pinscher.

Godkjente kennelklubber: Miniature Pinscher er godkjent i F.C.I. og deres liste over hunderaser. De er i gruppen «schnauzer- og pinscherhunder» (2.1) i gruppe «pinscher, schnauzer, molosser og sennenhunder». FCI-nummer for miniature pinscher er 185 og den ble første gang registrert 2007-03-06. I American Kennel Club finnes rasen under kategorien «toy hunder». Hos United Kennel Club finnes rasen under «selskapshunder». I Canadian Kennel Club kan du finne rasen i gruppen «lekehunder».

Miniature Pinscher foto:

Miniature Pinscher Miniature Pinscher Miniature Pinscher
Flere bilder av miniature pinscher

Miniature Pinscher forum

Bruk miniature pinscher forumet til diskusjon om rasen, still spørsmål, legge inn gratis annonser (selges / ønskes kjøpt), dele informasjon eller skriv en tekst om rasen.

Dvergpinscher (miniature pinscher)

Miniature Pinscher eller  Dvergpinscher (kalles også Zwergpinscher eller Min Pin på andre språk) er en liten hunderase, som stammer fra Tyskland.  Dvergpinscher er en selvsikker, utadvendt, aktiv og selvstendig rase...

Skriv om miniature pinscher

Tittel på innlegget:

Tekst til innlegget om miniature pinscher:

Ditt navn (eller firma, kallenavn, etc.)

Er du et menneske?

captcha
Skriv inn tegnene og bevis at du ikke er en robot eller en hund :)

Miniature Pinscher video

Her kan du finne videoer av miniature pinscher.

Linker: Flere raser

Under er utvalgte raser som har fellestrekk med miniature pinscher:

Miniature Pinscher søkeord: hunder, hund, hunder, typisk, utfordringer, suveren, trening, problemfylt, miniature pinscherrase, kjærlig, miniature pinscher foto, fakta, kjøp og salg av valper, video, forum, rasestandard, miniature pinscher oppdrettere og kennelklubb, miniature pinscher rasebeskrivelse bøker, kjøpes, selges, energisk, miniature, pinscherhund.

Se på denne da!
Engelsk Setter
Engelsk Setter

Søk Finn rase
Bruk vår søkefunksjon og finn en hunderase som passer deg.

Hunder Hunderaser
Alle hunderaser
Populære rasehunder
Selskapshunder
Gjeterhunder
Jakthund-raser
Sledehunder
Små hunderaser
Største raser
Allergivennlige raser
Norsk kennelklubb (NKK)
Raser (alfabetisk)
Hunder

Hund Morsomme hundevideoer!

Hunderaser.net skal ikke brukes som enste ressurs for anskaffelse av informasjon om hunderaser. Oppdrettere og kennelklubber kan by på oppdatert informasjon såvel som råd og veiledning for den som skal gå til anskaffelse av hund. Der ikke annet er notert, har vi benyttet informasjon fra kilder på internett i våre beskrivelser av hunderaser, og vi tar dermed forbehold om at feil kan forekomme. Det er anledning til å komme med forslag til beskrivelse av hunderaser.
Hunderaser   |   Søk etter hunderaser   |   Copyright © 2018 Hunderaser.net