Rasevelger Søk og finn hunderaser

Finn hunderase som søker

Finn hunderaser som passer de egenskapene du ønsker. Med vår rasevelger kan du filtrere ut raser etter bruksområde, størrelse, lengde på pelsen, og andre egenskaper.

For hundekjøpere: Skal du finn en ny hunderase, kan du bruke rasevelgeren som utgangspunkt. Du vil da finne flere aktuelle raser, men les også rasebeskrivelsene og kontakt kennelklubb eller oppdretter før du tar en avgjørelse i valget av hunderase.

Bruk skjemaet under til å finne den hunderasen du leter etter. Du kan krysse av for så mange eller så få valg under som du ønsker.

Størrelse:
Bruksområder:Utseende:
Pelslengde:
Gemytt og væremåte:


Andre spesielle ønsker:

OBS! Få eller ingen raser matcher alle kriteriene ovenfor (noen egenskaper nevnt over er også motsetninger. Det hjelper om du først velger de alternativene som er viktigst for deg. Velger du mange kriterier vil du få et mindre utvalg hunderaser.

* Ingen raser bør igrunn betegnes som barnevennlig, ettersom ingen hunder er egnet til å være alene med barn. Noen raser er imidlertid bedre egnet i barnefamilier enn andre raser.

Vilkårlig rasehund
Tysk Toy Spitz

Hunder Hunderaser
Alle hunderaser
Populære rasehunder
Selskapshunder
Gjeterhunder
Jakthund-raser
Sledehunder
Små hunderaser
Største raser
Allergivennlige raser
Norsk kennelklubb (NKK)
Raser (alfabetisk)
Hunder

Hund Morsomme hundevideoer!

Hunderaser.net skal ikke brukes som enste ressurs for anskaffelse av informasjon om hunderaser. Oppdrettere og kennelklubber kan by på oppdatert informasjon såvel som råd og veiledning for den som skal gå til anskaffelse av hund. Der ikke annet er notert, har vi benyttet informasjon fra kilder på internett i våre beskrivelser av hunderaser, og vi tar dermed forbehold om at feil kan forekomme. Det er anledning til å komme med forslag til beskrivelse av hunderaser.
Hunderaser   |   Søk etter hunderaser   |   Copyright © 2018 Hunderaser.net