Boston Terrier hunderase

Boston Terrier rasestandard

Boston Terrier er selskapshunder, og er familiehunder i mange norske hjem. Boston Terrier har dessverre blitt brukt som kamphund, men ansvarlige oppdrettere satt ny kurs for rasen. I Norge og de aller fleste andre land er det heldigvis forbud mot å arrangere hundekamper.

Boston Terrier fremstår som en ganske oppvakt rasehund. Hunden trives derfor godt med oppgaver som innebærer mentale utfordringer.

Boston Terrier røyter noe. Enklere stell av pelsen er en av flere fordeler med denne rasen.

Boston Terrier responderer godt på lydighetstrening, og omtales som en rasehund det er lett å ha med å gjøre (men alle hunder er forskjellige). Boston Terrier er vaktsom og kan utmerke seg innen lydighetstrening. Dette er en rasehund som liker å gå tur, og kan bli en god turkamerat. Hunderasen setter pris på mosjon, men er ikke like krevende som mange andre raser.

Selv om aggresjon mot andre hunder ikke kjennetegner rasen, kan slike individuelle egenskaper forekomme. Hunderasen regnes som en av de mer barnevennlige hunderaser, men glem ikke: Uansett rase skal man aldri la små barn være alene med hunder. Barnevennlige hunder er kanskje en myte mer enn noe annet, alle hunder er forskjellige! De store fellestrekkene til ulven - alle hunders stamfar - er kanskje vanskelig å se hos denne rasehunden, men det er likevel mulig å se likheter på flere områder. Valper har en tendens til å bite, og dette kan forstette i voksen alder hvis man ignorerer problemet.

Dette er en robust hund som tåler kulde og lave temperaturer fint, og trives ute vinter som sommer. Om du ønsker å finne raser som liker lek og morro, kan du legge denne til listen din. Noen boston terrier er kjent for å benytte muligheten til å stikke av så fort de får muligheten, og eieren bør derfor til enhver tid overholde båndtvangen. Selv om det ikke kan sies å være en rasebetinget egenskap, blir det sagt at den gjerne klarer seg fint hjemme alene. Det skal være fullt mulig å holde disse hundene i en leilighet.

Hundens fysiske trekk: Boston Terrier er en liten rasehund, har kort pels, stående ører, kort snute, og i det hele tatt en fin hund å se på.

Helse: Boston Terrier sine sykdommer varierer og varierer mellom individer. Noen kjente helseproblemer er lidelser i forbindelse med øyelokket, øyesykdommer, katarakt i øyet, heteslag, luftveisproblemer, fedme, forskjellige hundelidelser og ellers generelle vanlige sykdommer hos hunder.

Annet om hunden: Boston Terrier er opprinnelig fra USA. Hunderasen er populære og derfor finnes også mange annonserte valper på Finn.

Godkjente kennelklubber: Boston Terrier er tatt inn i i FCI og oversikten der. De er i gruppen «små molosserhunder» (9.11) i gruppe «selskapshunder». FCI-ID for boston terrier er 140 og den ble første gang registrert 1995-02-02. I American Kennel Club finnes hunderasen under kategorien «ikke-sportslige raser». Hos United Kennel Club finnes hunderasen under «selskapshunder». I Canadian Kennel Club kan du finne hunderasen i gruppen «ikke-sportslige hunder».

Boston Terrier bilder:

Boston Terrier Boston Terrier Boston Terrier Boston Terrier Boston Terrier
Flere bilder av boston terrier

Boston Terrier forum

Bruk boston terrier forumet til diskusjon om rasen, still spørsmål, legge inn gratis annonser (selges / ønskes kjøpt), dele informasjon eller skriv en tekst om rasen.

Boston terrier: Amerikansk og glad lettvekter

Boston terrier er en hunderase med opprinnelse i USA. Bostonterriere er liten og kompakt med en kort hale og stående ører...

Skriv om boston terrier

Tittel på innlegget:

Tekst til innlegget om boston terrier:

Ditt navn (eller firma, kallenavn, etc.)

Er du et menneske?

captcha
Skriv inn tegnene og bevis at du ikke er en robot eller en hund :)

Boston Terrier video

Her kan du finne videoer av boston terrier.

Linker: Se også disse raser

Her ser du noen raser som har visse assosiasjoner til boston terrier:

Boston Terrier nøkkelord: hunder, hunderase, hunderaser, karakeristisk, problemer, flott, lydighetstrening, vanskelig, boston terrierrase, vennlig, boston terrier bilder, fakta, kjøp og salg av valper, video, forum, rasestandard, boston terrier oppdrettere og kennelklubb, boston terrier rasebeskrivelse bøker, kjøpes, selges, intelligente, oppreiste ører, boston, terrierhund.

Se på denne da!
Australsk Bandog
Australsk Bandog

Søk Finn rase
Bruk vår søkefunksjon og finn en hunderase som passer deg.

Hunder Hunderaser
Alle hunderaser
Populære rasehunder
Selskapshunder
Gjeterhunder
Jakthund-raser
Sledehunder
Små hunderaser
Største raser
Allergivennlige raser
Norsk kennelklubb (NKK)
Raser (alfabetisk)
Hunder

Hund Morsomme hundevideoer!

Hunderaser.net skal ikke brukes som enste ressurs for anskaffelse av informasjon om hunderaser. Oppdrettere og kennelklubber kan by på oppdatert informasjon såvel som råd og veiledning for den som skal gå til anskaffelse av hund. Der ikke annet er notert, har vi benyttet informasjon fra kilder på internett i våre beskrivelser av hunderaser, og vi tar dermed forbehold om at feil kan forekomme. Det er anledning til å komme med forslag til beskrivelse av hunderaser.
Hunderaser   |   Søk etter hunderaser   |   Copyright © 2018 Hunderaser.net