Hunderase-beskrivelser

Hjelp oss med korrekt informasjon. Dersom du har kunnskap om en bestemt hunderase, kan du sender inn en tekst med din beskrivelse av hunderasen.

Kriterier for godkjenning av teksten. Teksten må overholde gjeldende lover om opphavsrett og samt andre krav. Dette er våre kriterier for publisering:

Beskrivelse av hunderasen: (skal være unik tekst):

Din e-post:

Navn (person, oppdretter, hjemmeside etc):

Er du et menneske?
← Skriv tallet - og bevis at du ikke er en robot eller en hund.

captcha

Før du trykker på knappen! I tilfelle noe skulle gå galt, kan det være en fordel at du har kopiert inn rasebeskrivelsen i sin helhet, i tilfelle noe skulle gå galt med innsendelsen (Hvordan: Marker all teksten, høyreklikk på teksten og velg "Kopier").

Takk til alle som bidrar med rasebeskrivelser. Dere gjør en fantastisk jobb!

* Den som sender inn teksten er ansvarlig for at teksten ikke tilhører andres opphavsrett, og innsender godkjenner at teksten brukes eksklusivt på hunderaser.net.

Bare en hund...
Cao de Castro Laboreiro
Cao de Castro Laboreiro

Søk Finn rase
Bruk vår søkefunksjon og finn en hunderase som passer deg.

Hunder Hunderaser
Alle hunderaser
Populære rasehunder
Selskapshunder
Gjeterhunder
Jakthund-raser
Sledehunder
Små hunderaser
Største raser
Allergivennlige raser
Norsk kennelklubb (NKK)
Raser (alfabetisk)
Hunder

Hund Morsomme hundevideoer!

Hunderaser.net skal ikke brukes som enste ressurs for anskaffelse av informasjon om hunderaser. Oppdrettere og kennelklubber kan by på oppdatert informasjon såvel som råd og veiledning for den som skal gå til anskaffelse av hund. Der ikke annet er notert, har vi benyttet informasjon fra kilder på internett i våre beskrivelser av hunderaser, og vi tar dermed forbehold om at feil kan forekomme. Det er anledning til å komme med forslag til beskrivelse av hunderaser.
Hunderaser   |   Søk etter hunderaser   |   Copyright © 2018 Hunderaser.net